STS nyomásmérő szonda, nyomástávadó

Nyomásmérő szonda

A nyomásmérő szonda csővezetékek, berendezések, készülékek nyomásának érzékelésére, áram vagy feszültségjelen keresztül (nyomástávadó). A nyomásmérés elektromos eszközei, melyek a nyomás jelét azzal arányos elektromos jellé alakítják, melyeket további feldolgozásra PLC-be, felügyeleti rendszerekbe, vezérlő eszközökbe lehet vezetni, azokat vizuálisan is megjelentethetik, a mérés helyétől távol, akár másik országban is!

Gyors ajánlatkéréshez keresse műszaki kollégáinkat! Munkaidőben: +36-1-227-4945, vagy e-mail címünkön: soltesz@soltesz.hu

Nyomásmérő szonda termékcsoport ismertető

A nyomásmérés elektromos eszközei, melyek a nyomás jelét azzal arányos elektromos jellé alakítják, melyeket további feldolgozásra PLC-be, felügyeleti rendszerekbe, vezérlő eszközökbe lehet vezetni, azokat vizuálisan is megjelentethetik, a mérés helyétől távol, akár másik országban is! A kivitelek az egyedi igényekhez alkalmazkodnak, választható 0/5, 0/10 V vagy (0)4/20 mA kimeneti jellel, különböző nyomástartományokban és technológiai csatlakozással. Tápfeszültséget igényel, amely illeszkedik az iparban elterjedt tápfeszültségrendszerekhez.

Termékcsoport beszállítói és termékkatalógusok

STS Sensor Technik Sirnach AG

A svájci Sirnach székhelyű vállalkozás a piezo-rezisztív szenzorok gyártója, amelyet az iparban nyomás- és tartályszintmérésre használnak. Egyedi igényekhez, különleges követelményekre is alkalmas készülékeket gyártanak, akár agresszív közegekre is. Az iparban használatos kommunikációs protokolokat ismerik, bármely standardizált protokolhoz alkalmas szenzor szállítható!

Beszállítói termékismertető

  • alkalmazás-specifikus kimenő jel
  • alkalmazás-specifikus technológiai csatlakozás
  • járatos ipari BUS-rendszerekhez csatlakoztatható kivitelek
  • HART
  • széles távfeszültség-tartomány

Termékkatalógusok letöltése

STS Nyomásmérő szonda

STS nyomástávadó, ATM. 1ST típus

STS Nyomásmérő szonda

STS nyomástávadó, ATM ECO

STS Nyomásmérő szonda

STS nyomástávadó, ATM típus

STS nyomásmérő szenzor kérdőív

STS nyomásmérő szenzor kérdőív

Ajánlatkérés

Képviselt gyártóink