mintavevő, Swissfluid SIV SC saválló mintavevőszelep

Mintavevő szelep

A mintavevő szelep közvetlenül a csővezetékbe illeszthető olyan szerelvény, amely lehetővé teszi az átfolyó közegből reprezentatív minta vételét. A mintavétel az áramlás megzavarása nélkül történik.

Gyors ajánlatkéréshez keresse műszaki kollégáinkat! Munkaidőben: +36-1-227-4945, vagy e-mail címünkön: soltesz@soltesz.hu

Mintavevő szelep termékcsoport ismertető

A mintavevő szelepek közvetlenül a csővezetékbe illeszthető olyan szerelvények, amelyek lehetővé teszik az átfolyó közegből reprezentatív minta vételét. A mintavétel az áramlás megzavarása nélkül történik.

Termékcsoport beszállítói és termékkatalógusok

SWISSFLUID fiatal, dinamikus, folyamatosan fejlesztő cég, mely részben a Technova AG tapasztalt csapatából alakult – teflonnal, elasztomerekkel illetve műanyagokkal bélelt ipari szerelvények, valamint mintavevő rendszerek tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

Beszállítói termékismertető

Swissfluid SIV SC saválló mintavevő szelep

Funkció: csővezetéki mintavevő szelep, kollektorral

Swissfluid SSV saválló, bélelt mintavevő szelep

Funkció: agresszív és mérgező folyadékok nyomás alatt lévő csővezetékből és tartályból való biztonságos, reprezentatív mintavételére – a folyamat megszakítása és holttér nélkül.

Swissfluid SIVF és SIVW saválló ill. bélelt mintavevő szelep

Funkció: agresszív folyadékokat szállító csővezetékekből reprezentatív mintavételre alkalmas, nyomás, illetve vákuum alatt
a folyamat megszakítása nélkül.

Termékkatalógusok letöltése

Swissfluid katalógus

Swissfluid SIVF SIVW csővezetéki mintavevő szelepek

Swissfluid katalógus

Swissfluid SIV-SC csővezetéki mintavevő szelep kollektorral

Swissfluid katalógus

Swissfluid SSV mintavevő szelep

Ajánlatkérés

Képviselt gyártóink