Az ARCA-Regler GmbH. pneumatikus működtetésű szabályzószelepeket fejleszt, gyárt és értékesít világszerte, elsősorban a vegy-, és az élelmiszeripar számára, erőműveknek, valamint a kőolajat és földgázt feldolgozó ipar részére.

http://www.arca.de/

A BELMAN nemesacél kompenzátorok a modern csővezeték-technológia nélkülözhetetlen elemei. Feladatuk a vezetékekben a hőkülönbségek által előidézett tágulások kiegyenlítése. A BELMAN nemesacél kompenzátorok DN 15 – DN 12000 méret tartományban, vákuumtól PN150 barg nyomástartományig. Formájukat és kialakításukat tekintve szögletes kompenzátorok, axiális, laterális és anguláris kompenzátorok, univerzális kompenzátorok, kardáncsuklós kompenzátorok, nyomásmentesített kompenzátorok.

http://www.belman.com/

Speciális gépek vas és színesfém öntödék, kovácsüzemek, hengerművek, hajlító és hőkezelő üzemek részére. Ez a német cég gyártotta a világ legnagyobb kovácsüzemi manipulátorát, ami képes egy 250 tonnás izzó acéltömb szállítására, továbbítására.

A szűréstechnika területének vezető német gyártója. Nyers-, hűtő-, és technológiai vizek szűrőit, szeparátorokat és szűrőautomatákat szállít.

http://www.dds-filter.com/

Az EKATO FLUID Rühr- und Dispergiertechnik GmbH személyre szabott, technológiailag megtervezett ipari keverőgépeket gyárt főleg folyadékok keveréstechnikájára optimalizálva. Keverők széles választékával kínál alacsony költségű megoldásokat, és rövid szállítási idővel nyújt versenyképes megoldást egyszerűbb keverési feladatok ellátására.


https://www.ekato.com/de/ekato-group/companies/ekato-fluid/

Az EKATO (RMT) Rühr- und Mischtechnik GmbH az ipar összes szereplője számára kínál keveréstechnikai megoldásokat. Szolgáltatások széles skáláját biztosítja a folyamatorientált ipar számára: szaktanácsadás, folyamatelemzés, tervezés, méretnövelés, gyártás, összeszerelés, valamint egy világszerte értékesítési és szervizhálózat, melynek magyarországi kizárólagos képviseleteként dolgozunk immár 12 éve.

https://www.ekato.com/de/ekato-group/companies/ekato-rmt/

EKATO SYSTEMS GmbH komplett berendezéseket és technológiákat fejleszt. A gyógyszer- és vegyipar, kozmetika- és élelmiszeripar részére kínál mindenre kiterjedő megoldásokat: a szolgáltatások köre a mérnöki és kísérleti üzemi tesztektől az üzembe helyezésig, karbantartásig, javításig terjed. A folyadék keverésétől és homogenizálásától a nagy viszkozitású anyagokon át (UNIMIX) a szilárd anyagok keveréséig és szárításáig (SOLIDMIX) terjed: az EKATO SYSTEMS vákuumfeldolgozó rendszerei az alkalmazások széles skáláját fedik le.

https://www.ekato.com/de/ekato-group/companies/ekato-systems/

Az EMCO Wheaton töltő-lefejtő karok és támogató rendszerek széles skálája világszerte ismert, mint a piacon elérhető legmagasabb minőségű termékek. A termékeik világhírűek kialakításban, gyártásban és
üzemeltetésben az olajipari, vegyipari és élelmiszeripari alkalmazások számára. A töltő-lefejtő rendszerek teljes termékválasztékot kínálnak a folyadékkezeléshez,beleértve a komplex tengeri-, a közúti és vasúti rendszereket, az API csatlakozókat, a tárolótartály berendezéseit és számos biztonsági megoldást.

http://www.emcowheaton.com/

A FIKE egy világszerte elismert vállalkozás, mely olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál melyek az emberi életet és a vagyontárgyakat óvják a tűztől, robbanástól és túlnyomástól. A hasadótárcsák területén teljes termékválasztékkal rendelkezik.

http://www.fike.com/

W.L. GORE Associates egy kreatív technológia által vezérelt vállalkozás, amely a termék innovációt helyezi a középpontba. A Gore tömítések világszerte a legjobban szigetelő és kémiailag legellenállóbb tömítésekhez tartoznak. Az üzleti életben bizonyítottak, a környezetvédelmi és biztonsági követelményeknek megfelelnek, az agresszív és toxikus anyagoknak ellenállnak.

http://www.gore.com/en_xx/products/sealants/index.html

A Wilhelmshaven-i székhelyű német cég több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a nyomás- és hőmérsékletmérés területén. Speciális holttérmentes élelmiszeripari gömbcsapok, a legmagasabb igényeket is kielégítő nyomásmérők és speciális csőtisztító rendszerek megbízható gyártója.

http://www.gulbinat-system.de/

HARTMANN Valves GmbH fémes tömítésű gömbcsapok, csőgörény- szerelvények, kútfej szerelvények vezető gyártója. A szerelvényeit kőolajra, földgázra a petrolkémiában, erőművekben és geotermikus rendszereknél használják.

https://www.hartmann-valves.com/

Az 1878-ban Hamburgban alapított cég a tömítéstechnikára koncentrál. Speciális síktömítéseket gyárt, szálasanyagból és grafitból. Választékában szerepelnek még fémes tömítések, motortömítések, spiráltömítések, teflon- és fésűstömítések.

http://www.awschultze.de/

Az 1889-ben a németországi Oberhausenben alakult cég fémes tömítések és szövetkompenzátorok gyártására szakosodott. 2004 óta a Klinger cégcsoport tagja.

http://www.klinger-kempchen.de/de/

A világ vezető szerelvénygyártója 1886 óta. Saját szabadalmak alapján gyártott szelepek, gömbcsapok és kiegészítő szerelvények megbízható beszállítója az ipar minden területén. Székhelye Gumpoldskirchen (Ausztria).

http://www.klinger.kfc.at/

A KLINGER cég svájci központjában működő tömítésgyártó cég. Grafit, csillám és kombinált tömítések gyártója.

http://www.klinger-ag.ch/

Tömítés és a KLINGER a köztudatban ma is szinte egyet jelent. A Dichtungstechnik a kor követelményeit szem előtt tartva gyártja több mint száz éves tapasztalat alapján szálasanyag- és teflon-alapú tömítéseit.

http://www.klinger.co.at/

A KLINGER cégcsoport angol gyártója Bradfordban. Spiráltömítések, ringjoint, fém- lágyanyag tömítések szállítója.

http://www.klingeruk.co.uk/

A KLINGER cégcsoport olasz gyártóhelye. Szintjelzőket, nézőszakaszokat, kondenzedényeket gyárt Milánóban.

http://www.klinger.it/

MAX MÜLLER AG
A svájci székhelyű, 1936-ban alapított cég a folyamat megvilágítási és vizuális megfigyelőrendszerek szakértője. Termékpalettáján megtalálhatóak különböző típusú nézőarmatúrák, (Ex) és nem-(Ex) tartálybevilágító lámpák, folyamatok távfelügyelethez kamerarendszerek és ezek kiegészítői.

http://www.maxmuellerag.com/

PERSTA
1946 óta sikeresen gyárt, fejlesz és forgalmaz igényes ipari szerelvényeket kovácsolt acélból, melegen formázott lemezből, vagy öntvényből. Kitűnik kiváló minőségével.

http://www.persta.com/

PETROSEAL
Az ipari üzemmenet alatti szivárgások – karimapár, csővezetéki vagy szerelvény – veszélyt jelentenek a biztonság, a termelékenység elvesztése és a környezet szempontjából. A kritikus szivárgások termeléskiesést is okozhatnak, ha valamilyen műszaki alternatívát nem lehet gyorsan és biztonságosan alkalmazni. Az üzem alatti szivárgás elhárítás technológiai megoldás minden olyan energia előállító vagy feldolgozó üzem számára, amelyeknél a folyamatos termelés feltétlenül szükséges.

https://leaksealing.com/

RIFOX
Kondenzleválasztókat gyártó brémai cég. Főleg úszógolyós kiviteleknél erős.

http://www.rifox.de/

RITAG
Kiváló minőségű karima közé építhető visszacsapó-szelepek,csappantyúk és fenékleürítő szelepek gyártója az Osterholz-Scharmbeck székhelyű német cég.

http://www.ritag.com/

SCHMIERER
Speciális manométerek és manométer tartozékok, valamint hőmérők gyártója Frankfurt közelében.

http://schmierer.de/

SCHROEDER VALVES GmbH & Co. KG. a szivattyúk védelmének, szerelvények tervezésének és gyártásának specialistája. Több mint 60 éve fejleszt és gyárt nagy értékű szelepeket főleg finomítóknak és erőműveknek továbbá a vegyipar és a kőolajipar számára.

http://www.schroeder-valves.com/

STS
A nemzetközileg aktív STS Sensor Technik Sirnach AG vállalat egyedi mérő-és adatrögzítő-berendezéseket gyárt, immár 20 éve a vízkezeléshez és az ipari alkalmazásokhoz.

http://www.sts-ag.ch/

SWISSFLUID
A fiatal, dinamikus, folyamatosan fejlesztő cég mely részben a Technova AG tapasztalt csapatából alakult – teflonnal, elasztomerekkel illetve műanyagokkal bélelt ipari szerelvények, valamint mintavevő rendszerek tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

http://www.swissfluid.ch/

TERMOVENT
Az 1963-ban alapított DOO Termovent SC, a regionális, dél-kelet európai szerelvényipar vezető gyártója, termékeivel lefedve az ipar igényeinek széles skáláját. Fő jellemzőik a rugalmasság, megbízhatóság és nem utolsó sorban a minőségi termék. Szelepek, tolózárak, szennyfogók és speciális termékek szállítója.

http://termoventsc.rs/

THOENES® cég egy tradicionális vállalat, amely a tömítéstechnológia területén 140 éves tapasztalattal rendelkezik. thoenes® a speciális tömítéstechnológiai megoldások területén is segítséget nyújt. Tanácsadói és mérnökei a legjobb műszaki tudásukkal segítik a vevői igényeket kiszolgálni.

http://www.thoenes-dichtungen.de/

WILLBRANDT
Különféle gumi-, és teflonkompenzátorok, ipari rezgéscsillapítók világhírű, hamburgi székhelyű gyártója.

http://www.willbrandt.de/