Soltész + Soltész Kft. logó
Szállítóink
ARCA-REGLER GMBH - pneumatikus működtetésű szabályzószelepek

Az ARCA-Regler GmbH. pneumatikus működtetésű szabályzószelepeket fejleszt, gyárt és értékesít világszerte, elsősorban a vegy-, és az élelmiszeripar számára, erőműveknek, valamint a kőolajat és földgázt feldolgozó ipar részére.

BELMAN - nemesacél kompenzátorok

A BELMAN nemesacél kompenzátorok a modern csővezeték-technológia nélkülözhetetlen elemei. Feladatuk a vezetékekben a hőkülönbségek által előidézett tágulások kiegyenlítése. A BELMAN nemesacél kompenzátorok DN 15 – DN 12000 méret tartományban, vákuumtól PN150 barg nyomástartományig. Formájukat és kialakításukat tekintve szögletes kompenzátorok, axiális, laterális és anguláris kompenzátorok, univerzális kompenzátorok, kardáncsuklós kompenzátorok, nyomásmentesített kompenzátorok.

dango, Speciális gépek vas és színesfém öntödék, kovácsüzemek, hengerművek, hajlító és hőkezelő üzem, kovácsüzemi manipulátor

Speciális gépek vas és színesfém öntödék, kovácsüzemek, hengerművek, hajlító és hőkezelő üzemek részére. Ez a német cég gyártotta a világ legnagyobb kovácsüzemi manipulátorát, ami képes egy 250 tonnás izzó acéltömb szállítására, továbbítására.

dango, szűréstechnika, szűrő, szeparátor, szűrőautomaták

A szűréstechnika területének vezető német gyártója. Nyers-, hűtő-, és technológiai vizek szűrőit, szeparátorokat és szűrőautomatákat szállít.

EKATO FLUID, ipari keverő

Az EKATO FLUID Rühr- und Dispergiertechnik GmbH moduláris ipari keverőket gyárt.

EKATO (RMT), keveréstechnika

Az EKATO (RMT) Rühr- und Mischtechnik GmbH a folyadékok keveréstechnikai folyamataira kínál megoldásokat.

EKATO SYSTEMS GmbH, csúszógyűrűs tömítés

EKATO SYSTEMS GmbH komplett berendezéseket és technológiákat fejleszt, a gyógyszeripar, a kozmetikagyártás részére, valamint nanoemulziók gyártására. Speciális nagy értékű csúszógyűrűs tömítéseket gyárt keverőkhöz és egyéb technológiai berendezésekhez.

EMCO Wheaton, töltő-lefejtő karok, olajipar, vegyipar, élelmiszeripar, tárolótartály, folyadékkezelés Az EMCO Wheaton töltő-lefejtő karok és támogató
rendszerek széles skálája világszerte ismert, mint a
piacon elérhető legmagasabb minőségű termékek.
A termékeik világhírűek kialakításban, gyártásban és
üzemeltetésben az olajipari, vegyipari és élelmiszeripari
alkalmazások számára. A töltő-lefejtő rendszerek teljes
termékválasztékot kínálnak a folyadékkezeléshez,beleértve
a komplex tengeri-, a közúti és vasúti rendszereket, az
API csatlakozókat, a tárolótartály berendezéseit és számos
biztonsági megoldást.
FIKE, tűzvédelem, hasadótárcsa, túlnyomás, robbanás, védelem

A FIKE egy világszerte elismert vállalkozás, mely olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál melyek az emberi életet és a vagyontárgyakat óvják a tűztől, robbanástól és túlnyomástól. A hasadótárcsák területén teljes termékválasztékkal rendelkezik.

W.L. Gore, tömítések, szigetelő, kémia, ellenálló, tömítés, kémiailag legellenállóbb tömítés

W.L. Gore Associates egy kreatív technológia által vezérelt vállalkozás, amely a termék innovációt helyezi a középpontba. A Gore tömítések világszerte a legjobban szigetelő és kémiailag legellenállóbb tömítésekhez tartoznak. Az üzleti életben bizonyítottak, a környezetvédelmi és biztonsági követelményeknek megfelelnek, az agresszív és toxikus anyagoknak ellenállnak.

Gulbinat, nyomásmérés, hőmérsékletmérés, holttérmentes, gömbcsap, nyomásmérők, csőtisztító

A Wilhelmshaven-i székhelyű német cég több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a nyomás- és hőmérsékletmérés területén. Speciális holttérmentes élelmiszeripari gömbcsapok, a legmagasabb igényeket is kielégítő nyomásmérők és speciális csőtisztító rendszerek megbízható gyártója.

HARTMANN VALVES, fémes tömítésű gömbcsap, csőgörény, szerelvény, kútfej szerelvény

Hartmann Valves GmbH fémes tömítésű gömbcsapok, csőgörény- szerelvények, kútfej szerelvények vezető gyártója. A szerelvényeit kőolajra, földgázra a petrolkémiában, erőművekben és geotermikus rendszereknél használják.

AW SCHULTZE GMBH, tömítéstechnika, síktömítés, szálasanyag, grafit, fémes tömítés, motortömítés, spiráltömítés, teflon, fésűstömítés

Az 1878-ban Hamburgban alapított cég a tömítéstechnikára koncentrál. Speciális síktömítéseket gyárt, szálasanyagból és grafitból. Választékában szerepelnek még fémes tömítések, motortömítések, spiráltömítések, teflon- és fésűstömítések..

Kempchen, fémes tömítések, tömítés, szövetkompenzátor, szövet, kompenzátor, Klinger

Az 1889-ben a németországi Oberhausenben alakult cég fémes tömítések és szövetkompenzátorok gyártására szakosodott. 2004 óta a Klinger cégcsoport tagja.

Klinger, szerelvény, szerelvénygyártó, szelep, gömbcsap

A világ vezető szerelvénygyártója 1886 óta. Saját szabadalmak alapján gyártott szelepek, gömbcsapok és kiegészítő szerelvények megbízható beszállítója az ipar minden területén. Székhelye Gumpoldskirchen (Ausztria).

Klinger, Klinger-ag, tömítés, tömítésgyártó, grafit, csillám, tömítések

A Klinger cég svájci központjában működő tömítésgyártó cég. Grafit, csillám és kombinált tömítések gyártója.

Klinger, Klinger.co, szálasanyag, teflon, tömítés

Tömítés és a Klinger a köztudatban ma is szinte egyet jelent. A Dichtungstechnik a kor követelményeit szem előtt tartva gyártja több mint száz éves tapasztalat alapján szálasanyag- és teflon-alapú tömítéseit.

Klinger, spiráltömítés, spirál, tömítés, ringjoint, fém, lágyanyag, tömítések, spiráltömítés, fémtömítés, lágyanyag tömítés

A Klinger cégcsoport angol gyártója Bradfordban. Spiráltömítések, ringjoint, fém- lágyanyag tömítések szállítója.

Klinger.it, klinger, szintjelző, nézőszakasz, kondenzedény

A Klinger cégcsoport olasz gyártóhelye. Szintjelzőket, nézőszakaszokat, kondenzedényeket gyárt Milanoban.

maxmuller, MaxMüller, Max Müller Ag, megvilágítási és vizuális megfigyelőrendszerek, nézőarmatúrák, tartálybevilágító lámpák, távfelügyelet, kamerarendszer

A svájci székhelyű, 1936-ban alapított cég a folyamat megvilágítási és vizuális megfigyelőrendszerek szakértője. Termékpalettáján megtalálhatóak különböző típusú nézőarmatúrák, (Ex) és nem-(Ex) tartálybevilágító lámpák, folyamatok távfelügyelethez kamerarendszerek és ezek kiegészítői.

Persta, persta, ipari szerelvények, szerelvény, szerelvénygyártó, gyártó, kovácsolt acél, acél, lemez, melegen formázott lemez, öntvény

A Persta 1946 óta sikeresen gyárt, fejlesz és forgalmaz igényes ipari szerelvényeket kovácsolt acélból, melegen formázott lemezből, vagy öntvényből. Kitűnik kiváló minőségével.

Petroseal Groupe FIDGI, üzem alatti szivárgás elhárítás

Az ipari üzemmenet alatti szivárgások – karimapár, csővezetéki vagy szerelvény – veszélyt jelentenek a biztonság, a termelékenység elvesztése és a környezet szempontjából. A kritikus szivárgások termeléskiesést is okozhatnak, ha valamilyen műszaki alternatívát nem lehet gyorsan és biztonságosan alkalmazni. Az üzem alatti szivárgás elhárítás technológiai megoldás minden olyan energia előállító vagy feldolgozó üzem számára, amelyeknél a folyamatos termelés feltétlenül szükséges.

Rifox, rifox, kondenzleválasztó, gyártó, úszógolyós, úszógolyós kondenzleválasztó

Kondenzleválasztókat gyártó brémai cég. Főleg úszógolyós kiviteleknél erős.

Ritag, ritag, karima, visszacsapó, szelep, visszacsapó-szelep, csappantyú, csappantyú szelep, fenékleürítő szelep, gyártó

Kiváló minőségű karima közé építhető visszacsapó-szelepek,csappantyúk és fenékleürítő szelepek gyártója az Osternholz-Scharmbeck székhelyű német cég.

Schmierer GmbH, Speciális manométerek és manométer tartozékok, valamint hőmérők gyártója Frankfurt közelében.

Speciális manométerek és manométer tartozékok, valamint hőmérők gyártója Frankfurt közelében.

SCHROEDER VALVES GMBH, szivattyú védelem, szerelvény tervezés, gyártás, szelep, finomító, erőmű, vegyipar, kőolajipar

Schroeder Valves GmbH & Co. KG. a szivattyúk védelmének, szerelvények tervezésének és gyártásának specialistája. Több mint 60 éve fejleszt és gyárt nagy értékű szelepeket főleg finomítóknak és erőműveknek továbbá a vegyipar és a kőolajipar számára.

STS, STS Sensor Technik Sirnach AG, mérő, adatrögzítő, mérőberendezések, adatrögzítő berendezések, vízkezelés, ipari alkalmazás, ipari vízkezelés

A nemzetközileg aktív STS Sensor Technik Sirnach AG vállalat egyedi mérő-és adatrögzítő-berendezéseket gyárt, immár 20 éve a vízkezeléshez és az ipari alkalmazásokhoz.

swissfluid, Technova AG, teflon, elasztomer, műanyag, ipari, szerelvény, ipari szerelvény,mintavevő, mintavevő rendszerek, tervező, gyártó

A fiatal, dinamikus, folyamatosan fejlesztő cég mely részben a Technova AG tapasztalt csapatából alakult - teflonnal, elasztomerekkel illetve műanyagokkal bélelt ipari szerelvények, valamint mintavevő rendszerek tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

TERMOVENT SC, szerelvényipar, szelep, szelepek, tolózár, szennyfogó

Az 1963-ban alapított DOO Termovent SC, a regionális, dél-kelet európai szerelvényipar vezető gyártója, termékeivel lefedve az ipar igényeinek széles skáláját. Fő jellemzőik a rugalmasság, megbízhatóság és nem utolsó sorban a minőségi termék. Szelepek, tolózárak, szennyfogók és speciális termékek szállítója.

thoenes tömítő zsinor tömítőzsinor dichtungstechnik

thoenes® cég egy tradicionális vállalat, amely a tömítéstechnológia területén 140 éves tapasztalattal rendelkezik. thoenes® a speciális tömítéstechnológiai megoldások területén is segítséget nyújt. Tanácsadói és mérnökei a legjobb műszaki tudásukkal segítik a vevői igényeket kiszolgálni.

Willbrandt, willbrandt, kompenzátor, gumi, fém, teflon, gumikompenzátor, fémkompenzátor, teflonkompenzátor, ipari, rezgéscsillapító, ipari rezgéscsillapító

Különféle gumi-, és teflonkompenzátorok, ipari rezgéscsillapítók világhírű, hamburgi székhelyű gyártója.

Utolsó frissítés ( 2019.09.16 [9:55] )

Minden jog fenntartva! © 2014 Soltész + Soltész Képviseleti és Kereskedelmi Kft. 1225 Budapest Bányalég utca 48. Tel: +36-1-227-4945; Fax: +36-1-227-3268 E-mail: Küld!